06 10 59 59 89 info@finstars.nl

Over Finstars

FinStars

Wie is FinStars

Transparant, pragmatisch en betrokken. Dat zijn de drie kernwaarden waar wij bij FinStars voor staan. Door ons grote netwerk en de uitgebreide kennis die wij in huis hebben, zijn wij in staat om goed in te spelen op de markt en de juiste professionals te koppelen aan onze opdrachtgevers. Wij streven er niet naar om de grootste zijn, wel de beste. Dat betekent dat de kwaliteit hoog in het vaandel staat en wij veel waarde hechten aan tevreden professionals en opdrachtgevers. We kennen al onze professionals persoonlijk, deze persoonlijke touch vormt de basis van onze werkwijze. Wij vinden het belangrijk om eerlijke gesprekken te voeren en gerichte vragen te stellen om zo helder voor ogen te krijgen wat de wensen van onze professionals en opdrachtgevers zijn. Wij geloven dat de juiste match ontstaat op het moment dat een professional niet alleen goed werk levert, maar bovenal op de juiste plek zit. 

Onze partners zijn allen tot op heden actief binnen hun eigen expertise. Daardoor zijn zij goed in staat om vraag en aanbod op elkaar af te stemmen en bieden zij de juiste begeleiding aan onze professionals.

Onze partners

Abdelmounaim Kintou

Abdelmounaim Kintou

Founding partner

info@finstars.nl
Tel:  +31 6 10 59 59 89

Mijn loopbaan ben ik begonnen bij PwC. Nadat ik hier jarenlang heb gewerkt, heb ik als zelfstandige onder andere opdrachten voor KPMG, de Rabobank en de Rijksoverheid uitgevoerd. Hierdoor heb ik niet alleen veel ervaring opgedaan, ook heb ik een ruim netwerk opgebouwd.

Bovendien ben ik als commissielid verbonden aan de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants en ben ik tot op heden actief als RA. Ik blijf zo op de hoogte van recente ontwikkelingen en kan daardoor goed inspelen op de behoeften van onze professionals en opdrachtgevers.

Mijn kernwaarden:

Duurzaam
Open
Relatiegericht

Christiaan Kok

Christiaan Kok

Partner

Christiaan.kok@finstars.nl
Tel:  +31 6 36 56 70 30

Ervaren financials hebben vaak geen tijd of affiniteit met IFRS implementaties of andere complexe financiële vraagstukken (zoals impairment testen, berekening voorzieningen, etc). De grotere accountantskantoren hebben hiervoor wel consultants, maar die stellen eerst veel vragen en komen daarna vaak met oplossingen die niet aansluiten bij de wensen en situatie van de klant. Door ruim 20 jaar ervaring als financial in audit en advies weet ik bij IFRS implementaties snel waar knelpunten zitten en wat de optimale oplossing is. Verder heb ik inmiddels een uitgebreid netwerk van veel goede interim financials die u kunnen ondersteunen als controller of specialist. Graag breng ik u in contact met mijn klanten, zodat u de kwaliteit van onze dienstverlening zelf kunt nagaan.

Mijn kernwaarden:

  • Pragmatisch
  • Transparant
  • Betrouwbaar
Mohamed Hidayat

Mohamed Hidayat

Partner

m.hidayat@finstars.nl

Na het afronden van mijn opleiding bedrijfseconomie aan de HvA, ben ik mijn carrière begonnen bij ABN AMRO. Binnen de bank heb ik verschillende functies bekleed, onder andere: klantadviseur, business developer, business consultant en project manager.

Door deze verscheidenheid aan functies heb ik de belangrijkste facetten van de klantbediening meegemaakt. Hierdoor ben ik in staat om goed in te schatten wanneer een kandidaat de juiste business match is voor een opdrachtgever. 

Mijn kernwaarden:

  • Integer
  • Transparant 
  • Pragmatisch
Bruno Fernandes Januario

Bruno Fernandes Januario

Partner

bruno.fernandes.januario@finstars.nl
Tel:  +31 6 83 65 33 91

Als accountant heb ik jarenlang ervaring opgedaan bij zowel grote kantoren als PwC en KPMG, als bij MKB-kantoren als CROP registeraccountants en JAN accountants. Daarnaast heb ik als zelfstandige meerdere internal audit opdrachten bij onder andere Achmea uitgevoerd en ben ik verantwoordelijk geweest voor de first line monitoring voor een herstelproject van variabele rente op consumptieve kredieten bij de Rabobank.

Ook ben ik tot op heden als RA actief. Door mijn achtergrond en deze verscheidenheid aan kantoren kan ik vlot inschatten waar zowel de opdrachtgever als de professional behoefte aan hebben. 

Mijn kernwaarden:

  • Gedreven 
  • Integer
  • Transparant
Fréderique Caris

Fréderique Caris

Operations Manager

Ivy Kwai Chun Cheung

Ivy Kwai Chun Cheung

Recruiter

Over ons

Bezoekadres

Johan Huizingalaan 124-A
1065 JE Amsterdam

Schrijf je in voor updates en overig nieuws.