06-1059 5989 info@finstars.nl

Voor opdrachtgevers

Interim - Werving

FinStars

Wij bieden gemotiveerde en vakkundige professionals

(Internal) audit

Wij bieden accountantskantoren gemotiveerde en vakkundige professionals en het gemak van een flexibele schil. De professionals van FinStars kunnen uw organisatie versterken bij jaarrekeningcontroles, IT audits of operationele audits.

Wij beschikken over een pool van auditors met recente werkervaring bij een accountantskantoor. De intake van een opdracht vindt altijd plaats door een Register Accountant (RA) zodat wij vraag en aanbod goed op elkaar kunnen afstemmen. Hierdoor kunnen wij de beste kandidaat vinden voor de opdracht.

Finance & Control

Onze professionals van FinStars helpen uw organisatie graag bij het invullen van (tijdelijke) vacatures in de functies van (financial) controller tot manager finance & control. Ook bent u op het juiste adres voor tijdelijke ondersteuning in drukke perioden zoals het jaarrekeningtraject of bij het opzetten van een nieuwe afdeling. Voor overige ondersteuning kunt u altijd contact met ons opnemen.

Risk & Compliance

Effectief risicomanagement wordt door steeds meer organisaties omarmd. Wij helpen u graag bij het invullen van de (tijdelijke) vacatures in de markt van risicomanagers.

Een compliance afdeling wordt steeds relevanter door de toename van de (internationale) wet- en regelgeving. FinStars helpt u graag bij het invullen van de compliance functies met de juiste deskundigheid.

Opdrachtgevers

Bezoekadres

Gustav Mahlerplein 28

1082 MA Amsterdam