06 10 59 59 89 info@finstars.nl

FinStars

Onze diensten

Interim

Soms heeft u als organisatie op korte termijn behoefte aan een interim-professional die uw team kan ondersteunen. Wij leveren hoogopgeleide professionals die vrijwel direct kunnen starten voor uw organisatie.  Onze professionals hebben ervaring op het gebied van Audit, Risk, Data, Compliance en Finance. 

Wij begeleiden en ondersteunen onze interim-professionals waar nodig. Zo weet u zeker dat u bij FinStars in goede handen bent.  

Werving- en selectie

Graag helpen wij u bij het invullen van uw vacature binnen de gebieden Audit, Risk, Data, Compliance en Finance. Door onze jarenlange ervaring binnen de vakgebieden begrijpen wij waarna u opzoek bent.

Wij weten waar we over praten, waardoor de professionals zich begrepen voelen. Ook zijn wij zelf actief binnen de vakgebieden. Daardoor blijven wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen wij hierop gemakkelijk inspelen in de zoektocht naar de juiste match. 

Detavast

Detavast is een combinatie van werving- en selectie met detachering. Wanneer zowel professional als de klant beiden tevreden zijn over de samenwerking, bestaat vaak de wens om de professional over te nemen. FinStars denkt hierin graag met u mee. 

Na een vooraf overeengekomen periode heeft onze klant de mogelijkheid om de professional in (vaste) dienst over te nemen. Zo houdt u als klant de kosten voor werving- en selectie laag, spreidt u het risico en heeft u een langere periode om onze professional te leren kennen. Bovendien wordt de professional gedurende de overeengekomen periode door onze begeleidt. 

Onze diensten

Bezoekadres

Johan Huizingalaan 124-A
1065 JE Amsterdam

Schrijf je in voor updates en overig nieuws.